Mustafa Kemal Ortaokulu

Vizyon: BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÇAĞDAŞ BİR EĞİTİM ÖĞRETİM ORTAMINDA HAYATA VE ÜST ÖĞRENİME HAZIRLANDIĞI,TÜM PAYDAŞLARIN ELBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞTIĞI ÖRNEK BİR KURUM VE MODEL BİR TAŞIMA MERKEZİ OKUL OLMAKTIR.

Misyon: ÖĞRENCİLERİMİZİN,ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI,SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE,ZENGİN TARİHİ VE KÜLTÜREL BİR MİRASIN TEMSİLCİSİ OLDUKLARINI BİLEN,ÇEVRESİYLE İYİ İLETİŞİM KURABİLEN,BİLGİYE HIZLA ULAŞABİLEN VE ULAŞTIĞI BİLGİYİ İYİ İŞLERDE KULLANAN,FİZİKSEL VE RUHSAL SAĞLIĞI TAM,PRATİK PROBLEM ÇÖZME YETENEĞİNE SAHİP İYİ İNSAN,İYİ VATANDAŞ VE İYİ BİR MESLEK SAHİBİ OLMALARINI SAĞLAMAKTIR.

Başarılar:

Saatler: 08:40 15:50
Isınma: Stokerli Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sandiklimustafakemaloo.meb.k12.tr

Adres - Zafer mah. Güvenlik Sokak No 4 Sandıklı / AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Yeri - Sandıklı Belediye sınırları içerisinde TOKİ mevki

Adres - Zafer mah. Güvenlik Sokak No 4 Sandıklı / AFYONKARAHİSAR

Ulaşım Şehir içi minibüslerle sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Afyonkarahisar´a 60 km, Sandıklı Belediye sınırları içerisindedir